Kevään mittaan mieli virkistyy ja koirien kanssa on taas mukavampi puuhailla kaikkea kivaa. Nummelan Musti&Mirrissä olemme huomioineet tämän ja asiakkaidenkin pyynnöstä järjestämme nyt mukavia ja hyödyllisiä tapahtumia.

Turkinhoito on ajoittain rankkaa ja aikaa viepää. Oikeat tekniikka ja apuvälineet shamppoista kampoihin, trimmauskoneista pohjavillan poistajiin helpottavat turkinhoitoa. Oikeat välineet oikeille turkeille!
19.4. paneudumme tähän vieläkin syvemmin ja koko päivän runsaasti tarjouksia ja tavallista enemmänkin opastusta asian tiimoilta!
Klo 18-19 trimmaaja Mirka Vilmunen opastaa mallikoiran avulla perusturkinhoidossa! Vapaa pääsy, tervetuloa mukaan!

Koirat tarvitsevat tekemistä ja puuhaa. Ne nauttivat yhdessä oman ihmisen kanssa tekemisestä ja kunnon aivojumppa väsyttää enemmän kuin pitkä lenkki. Erilaiset temput ovat myös mukavaa tekemistä mutta myös hyödyllisiä esim. koiran lihaksiston kannalta.
28.4. onkin liikkeessä PUUHAPÄIVÄ. Tule tutustumaan älypeleihin, motivointi leluihin, maistattamaan koirallasi herkullisia Racinel-pihvitikkuja!
Tarjouksia teeman tiimoilta ja mahdollisuus ilmoittautua mukaan illalla pidettävälle puuhatunnille, jossa käydään läpi naksuttimen käyttöä ja muutamia mukavia temppuja.
Hinta 5€, sisältää naksuttimen. Max. 5-6 koiraa.
 

Agilityn on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii lähes jokaiselle koiralle. Lajin voi aloittaa myös pennuilla varovaisesti asiantuntevassa opastuksessa ja yli-ikärajaa ei olekaan jos vaan koira on terve eikä kovin ylipainoinen.
Nyt on mahdollisuus tutustua lajiin agilityn minikurssilla 7. ja 14.5. Ojakkalassa asiantuntevien koulutusohjaajien opastuksella!
Kurssilla käydään läpi esteitä, palkkaamista ja yhteistyötä koiran ja ohjaajan ehdoilla. Hinta 20€/2h. Kanta-asiakkaat (kulta- tai platinakortti) 15€/2h.
Ilmoittaudu mukaan, rajoitettu koiramäärä.

 


I